top of page

Nomineringspriser

Under 2018 infördes nomineringspriser i klubben efter undomssektionens förslag. Att alla medlemmar skulle kunna skicka in en nominering om t.ex "Årets ponnyförälder" till valberedningen och skriva varför just denna person förtjänar att uppmärksammas! Därefter beslutar valberedningen vilka de tre bästa nomineringarna är och de tre nominerade personerna får pris!

Klubben beslutade att det var en bra idé och i slutet av året fick våra första nominringsvinnare ta emot sina priser! 

Vill du nominera? Skicka din nominering, samt namnet på den du nominerar och ditt eget namn till mdrs.info@gmail.com.

2019                                                                                                                   

                                                                                                                                                  Delades ut på årsmötet 26 januari 2020

Årets ponnymamma - Karolina Lindström

Nominering: "Det finns hängivna mammor, sen finns det mamman som går all in. Mamman som tar saken i egna händer - åker på meeting för att ”dottern” ska tävla, vilket slutar i det tänkta syftet - mamman tävlar ponnyn. Mamman som inte bara ridit en utan tre grenar på dotterns, eller rättare sagt dotterns föredetta ponny. Folk som tar titlar till en ny nivå ska hyllas - därför är årets ponnymamma Karolina Lindström!"

Årets "Det är tanken som räknas" - Sofie Olsson

Nominering: "När fikat fattas behövs hjältar som räddar situationen. Ibland saknas dessa hjältar och då kommer godhjärtade människor med lösningar - som kanske inte alltid går hela vägen. Ibland kan lösningen sluta med muffins, plåtburk och bensin. Vi säger inte mer, vill ni höra hela historien får ni fråga årets ”det är tanken som räknas” - Sofie Olsson!"

Årets ungdomsledare - Amanda Funkquist

Nominering: "Klubbens flitiga ungdomssektion har tack vare många lyckade aktiviteter under årets gång fått ta emot den ärofyllda titeln - Årets Ungdomssektion! Alla bidrar lika mycket och på olika sätt, men frågan är, hade det verkligen avancerade aktiviteter som luciashowen gått om det inte fanns någon som drog i alla trådarna? Med så många bra initiativ och olika viljor så behövs någon som ordnar upp kaoset. Någon som hjälper till att ta fram det bästa ur varje ide, någon som ser till att alla är involverade och har kul! Personen i fråga ses inte bara som ordförande i US, utan även som en bra vän. Därför är årets Ungdomsledare Amanda Funkquist!"

Årets "Kollpåläget" - Elin Åstrand

Nominering: "Känner ni någon som har koll på allt? Någon som skickar ut information, löser ekonomin och som kan fixa i princip vadsomhelst? Även fast uppgifterna inte alltid är jätteroliga så löser denne dom ändå! Att fixa det som behövs är så otroligt viktigt, så därför är Årets Kollpåläget Elin Åstrand!"

2018                                                                                                                   

                                                                                                                                                    Delades ut på årsmötet 20 januari 2019

nominering.jpg

Från vänster: Mats Olsson, Linnéa Järbrink och Amanda Funkquist. 

Årets räddare i nöden - Mats Olsson

Nominering: "Den här personen hittar alltid lösningar på problem och får oss andra att se från en annan synvinkel på saker och ting. Den här personen tittar heller inte på problemen med inställningen ”det här kommer inte att gå” utan attackerar problemen med inställningen ”det här kommer att gå!”.


Och förutom all hjälp vid Världsarvshoppet 2018 så har personen även gett tävlingssektionen många skratt, exempelvis i sitt möte med en utedusch i Kleva! Därför är Mats Olsson vår räddare i nöden!"

Årets vildar - Linnéa Järbrink och ponnyn Ralice Springs

Nominering: "Det här ekipaget har under året gått från  att ge oss i publiken skrämselhicka då de virvlat fram på hoppbanorna i ett näst intill farligt tempo, till att under årets sista tävlingar göra stabila, fina rundor med placeringar! För att ha kämpat så väl och lyckats så fint tillsammans tilldelas detta ekipage denna ärofyllda titel!"

Årets ledstjärna - Amanda Funkquist

Nominering: "Den här personen har med sitt goda humör och smittande skratt inte bara lotsat ungdomarna tillrätta i hästens anatomi  under Hästkunskap Cup, utan även fört storhästlaget till en smickrande andraplats i div 2! En härlig tjej som hejat och stöttat oss i såväl framgång som motgång!"

bottom of page