top of page

Följ oss på instagram!

   

MDRS_US

Ungdomssektionen

Adda oss på facebook!

Mörbylångadalens Ungdomssektion

Inlägg

Hejsan! Vi i ungdomssektionen har möten och gör aktiviteter tillsammans, främst för att främja gemenskapen och lära känna varandra. Alla barn och ungdomar får mer än gärna vara med i ungdomssektionen, vare sig man har häst eller inte. Det enda som krävs för att vara med i ungdomssektionen samt delta i och organisera olika aktiviteter är att vara medlem i Mörbylångadalens Ridsällskap! 

 

Vi har t.ex. anordnat pay&jump, haft femkamp och deltagit i tävlingar inom hästkunskap. Kolla under vår flik i galleriet för bilder från våra träffar m.m.!

3/4-2020

Ungdomssektionen ställer in alla aktiviteter tills vi ser hur Covid-19 utvecklas. Säkerheten först!

20/1-2020

Lasergame med US! Söndagen den 9 februari bjuder vi i ungdomssektion klubbens ungdomar på lasergame! De som vill får även hänga med och äta innan!

Start - 16.30 på Banan, Kalmar. Åldersgränsen är 8 år. 

Anmäler gör ni direkt till MDRS-US facebook eller till 070-3415841. Skriv namn och om ni vill vara med och äta innan. Vi har 20 platser, först till kvarn gäller!! Hoppas vi ses! :D
 

6/1-2020

Årets årmsöte närmar sig med stormsteg! Varmt välkomna den 26/1 kl. 17.00 på Arontorps kroppkakor!

9/12-2019 - ÅRETS UNGDOMSSEKTION I SMÅLAND!!!

Smålands Ridsportförbund har utsett oss till Årets ungdomssektion!!! Tack så jättemycket, vi är sååå glada😍🐎❤️

Här hittar ni motiveringen till priset! :)

8/12-2019

Tack till alla som kom på våran luciashow idag, riktigt roligt! Även tack till alla deltagare :)

 

Årets nya vinnare av pokalerna är:

  • Tomtarna och tärnornas kamp - 2-1 till Tärnorna! Stort grattis!

  • Styrelsefejden - 2-0 till US (tjihoooo) i skottkärrerace!

2/11-2019

Passa på att fynda på vår loppis på Hälsogården idag! Vi öppnar kl 13.00 :)

20/8-2019

Hej! Nu är förberedelserna för US luciashow i full gång! Vi söker nu ett gäng deltagande till följande platser:

 

- Päronhoppning - en härlig tävling för föräldrarna där de lånar barens ponnysar och hoppar en bana på ca 40cm (succé från förra året)

 

- Käpphästhoppning - En spännande tävling för alla barn, käpphäst finns att låna om man inte har

 

- Ponnyagility - tävling i ponnyagility, a- och b-ponnys, ponny finns att låna för de som inte har, orädda ponnysar är ett bra tips!

 

- Stafett - spännande hopptävling i full fart, kräver en häst/ponny som tycker det är kul med fart och fläng!

 

- Och till luciatåget söker vi 
* lucia
* tärnor
* stjärngossar
* tomtenissar och renar (man kan vara med som tomtenisse även utan häst)
* pepparkaka/lussekatt

 

Det är FÖRST TILL KVARN som gäller och vi ser gärna att man är med på flera av programpunkterna ovan! Skriv till oss på facebook (Mörbylångadalens ungdomssektion) eller på instagram (mdrs_us) en liten önskelista på vilka saker ni vill vara med på så blir vi superglada!! 🐎

12/8-2019

Idag åkte delar av US-styrelsen tillsammans med Smålandsidrotten på studiebesök till Billdals Ridklubb och deras US. Billdals US blev årets ungdomssektion 2018! Vi fick ta del av hur både klubben och ungdomssektionen arbetar, planerar samt skapar trygghet och gemenskap bland medlemmarna. Dessutom fick vi en rundtur på deras fina anläggning! Vi tar med oss många nya idéer och tips som kommer hjälpa oss att utvecklas som klubb och ungdomssektion, vilket är superkul! Ikväll ska vi till Liseberg

Imorgon väntar erfarenhetsutbyte mellan alla de andra klubbarna från Småland som deltar i resan.

Stort tack till Billdals Ridklubbs Ungdomssektion för ett lärorikt och intressant besök! Ett extra stort tack till Smålandsidrotten och Niklas som intresserar sig och stöttar när vi från US tar kontakt för att bolla idéer och berätta om idéer som denna! 🐴😁

14/7-2019

I helgen har vi haft en US-kväll med övernattning för den som vill. Vi grillade och lekte lekar, det blev en riktigt mysig kväll! Tack till alla som kom och ha en fortsatt fin sommar :D

12/5-2019

Det blev en lyckad dag i Kyrkbyn idag på Prova på - ponnyagilityn som vi i US ordnade. Tack till alla som kom! Bilder hittar ni i galleriet! :)

12/4-2019

Den 12 maj är det dags för "Prova på ponny-agility" i klubbens paddock i Kyrkbyn! All info finns HÄR. Ps: Alla är välkomna - även ni som saknar medlemskap i klubben ;)

18/3-2019

Idag hölls käpphästhoppning på Torslunda Gård. Många glada deltagare bjöd på fina rundor! Tack till alla som kom och gjorde det till en lyckad dag :)

21/2-2019

17 mars är alla välkomna på käpphästhoppning på Torslunda Gård. Mer info om anmälning och tider finns HÄR.

Sandra och Skogsstjärna  Foto: Nina Sabel

Sandra och Skogsstjärna

Foto: Nina Sabel

4/2-2019

Igår bjöd vi i US-styrelsen klubbens ungdomar på lasergame. Vi började kvällen med donken innan vi styrde mot banan i Kalmar där 18 ungdomar i 3 olika lag deltog i kampen om segern. Rolig kväll - detta kommer vi göra om!

20/1-2019

Årsmöte hölls idag där vi pratade om årtet som gått, planerna för 2019 och alla ungdomar fick komma med egna aktivetsförslag!

16/12-2018

Igår höll US i en lyckad julshow där massor av klubbmedlemmar från olika håll deltog. Och dessutom en publikfylld läktare! Vi tackar alla inblandade för en rolig kväll.

11/11-2018 

Den 15 december 16.00 kommer ungdomssektionen i en

julshow med allt från hoppande "renar" till flygande tomtenissar!

Fika och toast finns att köpa! Hoppas vi ses!

3/11-2018

I måndags hade vi en US-kväll med hela 17 deltagare! Det kom medlemmar i alla åldrar - den yngsta var 7 och den äldsta 18! Vi började med en tipspromenad med en skål godis i potten - den vann Olivia! Sedan gjordes det tacos och kvällen fortsatte sedan med en poängjakt. Nedan kan ni se filmer från denna roliga poängjakt! :D

29/9-2018

Undomssektionen höll idag i en lyckad pay and jump/maskeradhoppning i Kyrkbyn. Och det var ett glatt gäng funktionärer som avslutade dagen med fika! Bilder från dagen finns i galleriet.

1/9-2018

Nu söker vi medlemmar till ungdomssektionens styrelse 2019. Är du intresserad? Anmäl ditt intresse samt önskan om speciell post till någon i styrelsen :)

17/8-2018

Idag hade vi femkamp med alla ungdomar hemma hos Sofie! Vi åt tacos och genomförde olika grenar i fyra olika lag. Dagen blev lyckad!

6/5-2018

Idag var klubbens lag på VI I Stallet i Oskarshamn, laget slutade på en fjärdeplats av 10 lag med 1 poäng ifrån full pott! I laget deltog Engla, Elsa och Hedda, Amanda var lagledare och Anita chaufför. Bra kämpat tjejer!

11/2-2018

Idag är det dax för årsmöte kl 17.00! Först är det US-årsmöte och kl 18.00 börjar klubbens årsmöte. Det bjuds på smörgåstårta!

18/6-2017

Dagen bjöd på härligt väder när Ungdomssektionen ordnade en fem-kamp hemma hos Ida.

Lag 2 vann över lag 1 och kvällen avslutades med bad!

18/4-2017

Idag  hade Ungdomssektionen möte. Kvällen började med att de glada ungdomarna bjöds på Hawaii och kebabpizza. När alla var mätta och belåtna startades mötet. Vi pratade bland annat om olika aktiviteter som vi kan göra tillsammans och servering till pay&jumpen 5/5. En ny viceordförande bestämdes - Alma Sigvardsson (the one and only). Dessutom har ungdomssektionen nu en instaframsida som heter mdrs_us.

Glada och mätta tackar vi för en rolig kväll och ser fram emot nästa möte!

3/4-2017

Hej alla ungdomar i MDRS! Den 18/4 är alla välkomna hem till Sofie Olsson för möte (Vickleby gårds väg 2). Kl 18.00 träffas vi i styrelsen (Sofie Olsson, Ida Rosell och Amanda Funkquist) och ni andra är välkomna kl 19:00 så köper vi hem pizza.

 

Meddela gärna Sofie om ni kan komma.

bottom of page